Rangers haki kolme pistettä mukaansa Kylille.

Otteluraporttikuva Josba - Rangers
Kirkkonummen Rangers haki kaikki kolme pistettä matkaansa Joensuun Areenalta

Josban ja Kirkkonummen Rangersin välinen ottelu sunnuntaina 18.02.2024 päättyi Joensuun Areenalla vieraiden 3-6 (1-2, 2-1, 0-4) voittoon. Kauden ensimmäisessä keskinäisessä ottelussa joukkueiden välillä Josba onnistui kääntämään ottelun tiukaksi voitoksi, mutta tällä kertaa tarina oli toinen.

Ensimmäiselle erätauolle mentiin tasatilanteessa 1-1 Rangersin Nuutti Hurmeen (1+0) ja Josban Lauri Piirosen (1+1) onnistuessa maalinteossa ensimmäisen 20 minuutin aikana. Toinen erä oli vauhdikkaampi ja ajoittain peli virtasi päästä päähän. 40 minuutin jälkeen lukemat taululla olivat 3-2 kotijoukkueelle. Maalinteossa onnistuivat Josbalta Mika Majalahti (1+0) ja Jukkapekka Auroila (1+0) ja vierasjoukkueen tehomies Kaius Klemetti (4+0).

Kolmannessa erässä vierasjoukkue sai pelin hallinnan Josban istuessa kahteen kertaan jäähyaitiossa. Kummankin ylivoimansa Rangers hyödynsi tullessaan ensin rinnalle Erik Heleniuksen (1+0) ja ohi Kaius Klemetin maaleilla vain vajaa neljä minuuttia ennen pelin loppua. Loppulukemat tyhjään maaliin kaunisteli kahteen kertaan kaverin pysäyttämätön ykköskentän oikea laitahyökkääjä Klemetti, jonka neljä maalia olivat liikaa Josballe. Näin viimeinen erä lukemin 0-4 vastustajalle ja kolme pistettä Kirkkonummelle.

Josban maalilla Ville Pesonen torjui 19 kertaa ja vieraiden maalivahti Tuomas Leino 23 kertaa.

Josba on tällä hetkellä Inssi-Divarin sarjataulukossa sijalla 12. eli karsijan paikalla. Edellä olevilla Porin Karhuilla on kuitenkin kolme peliä enemmän pelattuna ja tällä hetkellä joukkueet ovat tasapisteissä.

Joensuun Josban runkosarjaa on jäljellä kuusi ottelua seuraavan kolmen viikonlopun aikana. Tulevana viikonloppuna vastassa on ÅIF Sipoosta Joensuun Areenalla lauantaina kello 17:00, ja sunnuntaina bussin nokka suuntaa kohti Helsinkiä, kun matkaamme Hawksin vieraaksi. Jaossa on siis Josban loppukauden kannalta elintärkeitä sarjapisteitä. Nähdään lauantaina Areenalla!