Josba – Rangers otteluennakko

Josba – Rangers otteluennakko

Sunnuntaina Joensuun Areenalle saapuu vieraita Kirkkonummelta! Maukas "kuuden pisteen ottelu" luvassa.

Josba kohtaa sunnuntaina runkosarjan kolmanneksi viimeisessä kotipelissään Kylien Jätkät eli Kirkkonummen Rangersin Joensuu Areenalla kello 17:00.

Josballa on ollut takanaan pelillisesti vaikea jakso jo pidemmän aikaa, mutta viime lauantain vierailu Palokassa Happee Steamersin vieraana antoi tiukasta 6-5 tappiosta huolimatta toivoa paremmasta. Josba ei ole onnistunut viimeisestä viidestä ottelustaan ottamaan pisteen pistettä ja on tällä hetkellä 24 pisteellään Inssi-Divarissa sijalla 11.

Kirkkonummen Rangersillä viimeiset viisi ottelua ovat tuoneet pistepottiin viisi sarjapistettä. Viime viikonloppuna se kärsi niukan 5-6 tappion Hawksille kotihallissaan Jokirinteen liikuntahallin tapahtumarikkaassa illassa. Rangers on Inssi-Divarissa kaksi pykälää Josbaa korkeammalla eli sijalla 9. 29 pisteellään.

Rangers on ollut Josballe viime vuosina jokseenkin hankala vastustaja. Viimeisen kolmen kauden aikana keskinäiset ottelut ovat menneet tiukoissa kamppailuissa Rangersin nimiin 3-2. Tällä kaudella Josba kuitenkin haki ison vierasvoiton Jokirinteeltä Rangersin vieraana luvuin 3-4 ja nyt on mahdollisuus ottaa täydet kuusi pistettä tämän kauden kohtaamisista takataskuun.

Illan taisteluparina tässä ottelussa kannattaa kiinnittää katseita joukkueiden kapteeninnauhoja kantaviin yksilöihin eli Josban Aapo Hämäläiseen ja Rangersin Erik Heleniukseen. Näiden fyysisten herrasmiesten välillä nähdään varmasti kiihkeitä vääntöjä läpi ottelun!

Joukkueen henki ja sielu Juho Väisänen antoi kommentit sunnuntaita silmällä pitäen:

Siellä on taas se niin sanottu legendaarinen kuuden pisteen peli tarjolla, ja nyt alkaa olemaan niitä ihan viimeisiä hetkiä alkaa ottamaan kolmen pisteen voittoja. Sunnuntaina pitää kolme pistettä ottaa, että saa edes pikkuisen haaveilla mahdollisesta F-liigakarsintapaikasta. Pirun vaikeaa on ollut viimeiset pelit, mutta Happeeta vastaan peli oli jo hyvännäköistä. Harmi vaan, ettei tulos seurannut noita hyviä otteita. Vaikka välillä on ollut synkkää ja voittoja tarvitaan, niin pelaajat ei ole menettänyt uskoaan ja toivotaan, että katsomoon tulisi sankoin joukoin porukkaa punaset päällä, että saadaan se klassinen kuudes kenttäpelaaja kentälle. Toivotaan myös että, Kelpaako Piste -podcastin priimusmoottori Atte Silvennoinen pääsee matkustamaan Rangersin mukana kauniiseen Joensuuhun ja tulee heilumaan keppien kanssa Areenan iltaan! Tehdään loppukaudesta hyvä ja näytetään, että ihmeetkin on vielä mahdollisia!

Tarjolla on siis sunnuntai-illaksi salibandyviihdettä koko rahan edestä. Nähdään Joensuu Areenalla kello 17:00!

Jaa julkaisu:

Viimeisimmät uutiset

Josba somessa!