Miika Kososen kausi jäi kesken – Karelia Magneetilta askelmerkit kuntoutukseen

Miika Kososen kausi jäi kesken – Karelia Magneetilta askelmerkit kuntoutukseen

Miika Kososen -uutiskuva
Kossun pelit tällä kaudella jäivät 18 otteluun. Nyt alkaa jalan kuntoutus takaisin pelikuntoon.

Josban vasemman laitahyökkääjän Miika Kososen Inssi-Divarikausi päättyi säären rasitusmurtumaan helmikuun puolessa välissä. Nyt luvassa on pitkä huili ja kuntoutus.

  • Kausi jäi harmittavasti kesken ja jäi tietysti karvas maku suuhun, kun ei saanut loppuun asti poikien kanssa vääntää. Nyt kuitenkin yrittää kaukalon ulkopuolella tehdä mitä voi loppukauden ajan.

Kossu hakeutui Josban yhteistyökumppanin Karelia Magneetin kautta vamman hoitoon ja sai diagnoosin vasemman säären rasitusmurtumasta. Prosessi sujui Kososen mukaan todella moitteettomasti ja ripeästi.

  • Koko prosessi Karelia Magneetin kanssa sujui näppärästi saman katon alla. Lääkäreiden vastaanotolle pääsy kävi nopeasti ja kuvauslaitteet ovat viereisessä huoneessa, johon ei ollut kuin hypätä sisään. Kaikki meni kaikin puolin mallikkaasti, vaikka ikävän asian äärellä oltiinkin.

Kosonen otti itse yhteyttä Karelia Magneettiin, josta tilanteen selvittäminen alkoi. Noin viikossa saatiin vastauksia ja ohjeita vamman hoitamiseen.

  • Kyselin Karjalaisen Tiitukselta ohjeita tilanteen hoitamiseen. Muutamassa päivässä pääsin lääkärille, joka tarkasti jalan oireet ja ohjasi samalta istumalta magneettikuviin ja röntgeniin. Tulokset tulivat parissa päivässä ja käsky kävi jättää kausi kesken. Ensin kolme viikkoa keppien kanssa, jonka jälkeen vielä seitsemisen viikkoa huilia koivelle.

Kolmen viikon kävely kepeillä on jo ohi ja nyt puolitoista kuukautta jäljellä huilia pelikentiltä. Kosonen oli menneellä kaudella yksi Josban parhaista maalintekijöistä. Raskaan laukauksen omaava laitahyökkääjä teki 18 pelattuun otteluun 14 maalia ja yhden syöttöpisteen.

Kososta odotetaan takaisin harjoituskentille ensi kesästä lähtien.

Jaa julkaisu:

Viimeisimmät uutiset

Josba somessa!