Kauden viimeistä viikonloppua kohti!

Kauden viimeistä viikonloppua kohti!

Otteluennakko - Tiikerit & M-team
Josban kausi loppuu tulevan viikonlopun jälkeen, mutta ennen sitä on vielä kaksi kamppailua jäljellä!

Viime viikonloppuna Raumalta saatu piste varmisti Josban sarjapaikan Inssi-Divarissa kaudelle 2024–2025 ja tulevan viikonlopun pelit ovat sen suhteen panoksettomia. Joukkue ei voi tippua enää karsimaan sarjapaikasta Divarikarsintoihin eikä myöskään mahdollisuuksia ole enää F-liigakarsintoihin. Nyt voi kaksi viimeistä ottelua pelata kuitenkin panoksettomasti, vapautuneesti ja päättää kauden tyylillä.

Josba – Tiikerit

Lauantaina kauden viimeisessä kotiottelussa vastaan saapuu Tikkurilan Tiikerit, joka kamppailee kotiedusta liigakarsintojen ensimmäiselle kierrokselle ja on sarjataulukossa sijalla 3. Viime kaudelle Inssi-Divariin takaisin tippuneen Tiikereiden ja Josban kolme kohtaamista parin viime kauden aikana ovat menneet Josballe voitoin 2–1. Tämän kauden ensimmäisessä ottelussa syyskuun lopulla Tikkurilassa kotijoukkue vei voiton 8–3.

Ottelun taisteluparina lauantaina on maalintekijöiden välinen kamppailu. Josban Lauri Piironen ja Tiikereiden Kevin Starck ovat olleet menneellä kaudella joukkueidensa yksiä parhaimmista maalitekijöistä, ja meno tulee tuskin ainakaan hidastumaan runkosarjan viimeisenä viikonloppuna!

M-team – Josba

Sunnuntain vierasreissu pääkaupunkiin on sitten tämän kauden viimeinen. AC Ruskeasuon bussivarikolla sijaitsevan M-Teamin kotiluolasta ei ole moni joukkue voittoja tällä kaudella hakenut. M-Team pitää sarjataulukon piikkipaikkaa ennen runkosarjan päätösviikonloppua 56 pisteellään. M-Team on ollut Josballe kuin myrkkyä viimeisten kausien aikana ja on myös ainut joukkue ketä emme ole pystyneet kaatamaan kertaakaan. M-Teamille siis viimeiset viisi ottelua ovat menneet tylysti voitoin 5-0.

SalibandyTV:stä peliä katsoessa kannattaa ehdottomasti kääntää katseita joukkueiden ykköskenttiin ja erityisesti Josban ykköskentän keskushyökkääjään Mika Majalahteen sekä M-Teamin oikeaan puolustajaan Aki Mäkiseen. Ehkä jopa koko sarjan parhaan syöttötaidon omaava Mäkinen on puhkonut Josban karvausta kerta toisensa jälkeen menneiden vuosien aikana, mutta kentän keskustassa operoivalla Majalahdella on sunnuntaina tähän varmasti jotain vastaan sanottavaa!

Kauden kaksi viimeistä peliä ovat siis käsillä ja sen jälkeen ei pääsarjatason salibandya Joensuussa ennen ensi syksyä nähdä, joten kannattaa suunnata hallille sankoin joukoin. Motonet Areenan ottelutapahtuma tulee varmasti olemaan jälleen näkemisen arvoinen! Nähdään siis siellä!

Jaa julkaisu:

Viimeisimmät uutiset

Josba somessa!