Jami Huhtalasta Josban uusi päävalmentaja!

Jami Huhtalasta Josban uusi päävalmentaja!

Jami Huhtala
Josban Inssi-Divarikausi 2023–2024 on ohi ja katseita suunnataan vahvasti jo tulevaisuuteen. Jami Huhtala, 32, astuu Josban päävalmentajaksi kolmen vuoden sopimuksella.

Joensuulainen Jami Huhtala on pitkäaikainen valmentaja ja seuratyöntekijä Josban edustusjoukkueessa ja Josba Junioreiden puolella. Kaudella 2022–2023 Huhtala toimi Josba Akatemian ja P22-joukkueen päävalmentajana. Tuolla kaudella hän nosti Akatemian 2-divisioonasta Suomisarjaan sekä P22-joukkueen SM-sarjaan. Huhtala on toiminut Josban edustusjoukkueessa apuvalmentajana useaan otteeseen. Viimeisimpänä kaudella 2021–2022, jolloin Josba pääsi Divarin finaaleihin.

Huhtala lähtee pestiin innokkain ja odottavaisin mielin. Tavoitteena on viedä eteenpäin Josban pallollista peli-identiteettiä ja panostaa maalintekoon sekä hyökkäysalueen pallolliseen pelaamiseen.

Mukavat fiilikset alkavaa projektia kohtaan. Meillä on hyvä pöhinä niin edustuksessa kuin junioripuolellakin, mikä takaa hyvän rakenteen tulevaisuutta ajatellen.

Josban edustusjoukkue aloittaa harjoitukset toukokuussa vapun jälkeisellä viikolla. Kevään aikana Huhtalan valmennustiimiin julkaistaan apuvalmentajat ja ensimmäisiä pelaajasopimuksia.

Jaa julkaisu:

Viimeisimmät uutiset

Josba somessa!