Josban uudistuneet nettisivut!

Josban uudistuneet nettisivut!

Kuva ottelusta Josba - SaiPa
Josba ottaa vihdoin askeleen digitaaliseen aikakauteen verkkosivujen osalta. - Uudet nettisivumme palvelevat käyttäjiä entistäkin paremmin!

Tervetuloa Pohjois-Karjalaisen salibandyn lippulaivan Josban uuteen kotiin! Vanhat verkkosivumme olivat jo aikansa eläneet, joten päätimme ottaa harppauksen kohti nykyaikaa päivittämällä ne 2020-luvulle. Uusien verkkosivujen tarkoituksena on palvella sen käyttäjiä aivan uudella tavalla verrattuna vanhaan. Pyrimme tekemään niistä käyttäjille mahdollisimman helppokäyttöiset ja parantaa kävijöiden käyttäjäkokemusta.

Tällä uudistuksella pyrimme myös saamaan yhteistyökumppaneillemme heidän ansaitsemaansa parempaa näkyvyyttä!

Tulemme aktivoitumaan nettisivujen kautta tapahtuvassa viestinnässä kevätkauden sekä erityisesti ensi kesästä ja syksystä lähtien, jotta pääsemme digitaalisessa viestinnässämme eteenpäin. Kevätkaudesta lähtien sivuillemme tulee otteluviikolla otteluennakko tulevan viikonlopun peleistä ja alkuviikolla otteluraportit.

Tällä päivämäärällä (23.01.2024), kun sivut virallisesti avautuivat, ovat ne vielä hieman työn alla. Esimerkiksi kokoonpanosivut ovat vielä kehitteillä ja sinne pyrimme tuottamaan sisältöä nyt loppukevään aikana. Pysykää siis kuulolla niihin liittyvistä päivityksistä, joista ilmoitamme sosiaalisen median kanavissamme!

Mahdollisista parannusehdotuksista tai sisältöideoista voi olla yhteydessä joko Josban sähköpostiin josba.floorball@gmail.com tai viestintävastaavalle Veikka Forsströmille viestillä puhelinnumeroon 044 015 1205.

Jaa julkaisu:

Viimeisimmät uutiset

Josba somessa!