Josban edustusjoukkueella voitokas Kuopion reissu

Kuopion Lippumäestä harjoituskauden avausturnauksesta mukaan kaksi voittoa.

Miesten edustusjoukkue kävi lauantaina 17. elokuuta Kuopion Lippumäessä pelaamassa harjoitusottelut Kuopion Welhoja ja O2-Jyväskylää vastaan. Matkaan lähdettiin 20 kenttäpelaajan ja kahden maalivahdin voimin. Jokainen pääsi pelaamaan kahden pelin aikana 4-5 erää ja maalivahdit pelasivat yhdet kokonaiset pelit. Mukaan tuomisina Joensuuhun tarttui kaksi voittoa!

O2-Jyväskylä – Josba (3–4 rl)

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Inssi-Divarista tuttu O2-Jyväskylä. Ensimmäinen erä mentiin tasaisissa merkeissä vastustajan aloitteita tarkastellen. Josba kuitenkin onnistui iskemään avauserään taululle kaksi maalia ja koppiin mentiin 0–2 johtoasemassa. Toisessa erässä O2 sai kuparisen rikki ja voitti erän lukemin 1–0. Mehulle lukemissa 1–2. Josba johti kolmannessa erässä jo 1–3, mutta ensin O2 tuli maalin päähän ja aivan pelin loppuhetkillä tasoihin ilman maalivahtia. Ottelun voittaja ratkaistiin rangaistuslaukauskilpailussa, jonka Josba voitti 6. vetäjillä.

Welhot – Josba (3–7)

Josban ja Welhojen välinen ottelu mentiin aikalailla koko 60 minuutin ajan Josban komennossa. Ensimmäisessä erässä taululla oli jo reilun 12 minuutin jälkeen lukemat 0–4 Josban hyväksi. Samoissa lukemissa mentiin ensimmäiselle erätauolle. Toisessa erässä kotijoukkue Welhot sai pelistä kiinni ja onnistui painamaan pari kaappia Josban yhtä vastaan. Lukemat 1–5 ja mehulle. Viimeisessä erässä Josba onnistui maalinteossa kahdesti ja Welhot kerran, joten loppulukemat 3–7 ja eikun kotia kohti!

Päävalmentaja Jami Huhtalan kommentit ensimmäisistä harjoitusotteluista.

”Kokonaisuutena oikein hyvä päivä ja tekeminen oli pirteää. Pikkuhiljaa alkaa näkymään kesällä harjoitellut asiat kaukalossa. Junioriosasto suoriutui päivästä erittäin miehekkäästi ja molemmat maalivahdit olivat vahvoja. Jos jotain kritiikkiä pitäisi antaa, niin maalintekoon kaivattaisiin vielä pientä terävyyttä, mutta siihen keskitytään nyt vielä vahvasti ennen kauden alkua.”

Seuraava ottelu pelataankin sitten kotona jo torstaina Joensuu Areenalla klo 18:00, jolloin vastaan tulee Kuopion Welhot. Tervetuloa!